Дорогі друзі!

Дорогі друзі!


село синевир


Дорогі друзі!

Сьогодні звертаюся до вас зі словами щирої подяки за підтримку, яку ви надали мені на місцевих виборах 25 жовтня. Я ціную вашу довіру, яку неодмінно виправдаю, працюючи задля розвитку нашого регіону.
Обравши мене депутатом Закарпатської обласної ради, ви надали мені ще більше можливостей відстоювати інтереси гірського краю, який має потужний потенціал для розвитку. Передусім перед нами стоять великі можливості у туристичній сфері. Галузь вже успішно розвивається, але хочеться додати цьому розвитку більшої динамічності. Це вкрай важливо, адже розвиток туризму на Міжгірщині – це нові робочі місця, будівництво доріг, додаткові можливості для підприємництва, нова інфраструктура… А це поповнення місцевих бюджетів і нові програми розвитку громад.
Водночас перед нами стоїть ряд викликів, зокрема остаточне вирішення сміттєвої проблеми цивілізованим шляхом. Впевнений, що здолаємо цю проблему і зробимо наш край Верховинською Швейцарією. Горяни мають мати роботу вдома з достойною зарплатою.
Регіон потребує інвестицій і ми будемо шукати таких інвесторів.
Регіон потребує удосконалення матеріально-технічної бази освітніх і медичних закладів, і ми будемо відстоювати ці інтереси горян в обласній раді. Адже життя і здоров’я людей – найвища цінність. Як і діти, котрі мають отримувати якісну освіту.
Дороги Міжгірщини вже ремонтуються, але ми триматимемо у полі зору кожну ділянку і домагатися прокладання якісних шляхів. Це вкрай важливо, адже, як відомо, економіка починається з доріг.
Я готовий працювати над реалізацією цих завдань у якості депутата Закарпатської обласної ради.
Ще раз дякую за довіру і підтримку.
З найкращими побажаннями,
Микола ДЕРБАК,
директор національного природного парку «Синевир».



2020-11-08
переглядів: 77292
джерело: Mikola Derbak

ДОДАТИ КОМЕНТАР (тільки українською мовою.):

автор:
коментар:


коментарі(7):

2022-08-17 Манчик
не протів Вовила Марковичку з собеса зняли з робрти чи правда тото,сигін усвіти піде там головов робити нетреба,казаламі нежри.

2022-08-17 Завтра
бдеме радитися шалаву злизало добре.

2022-08-10 бабочка
айбо ти шалава розказала насмісила

2022-08-10 Перепили
точно лепечут неврозомі,щось зомнов вияснюють що хочу то роблю кому хочу розказую яке ваше смолавоє діло неговоріт зомнов розказалам усьо .

2020-11-09 Микола
Микола Юрійович буде достойно представляти громаду МІЖГІРЩИНИ в ОБЛАСНІЙ РАДІ.

2020-11-09 Синевирці
Достойна поваги людина, багато чого хорошого зробив і зробить для Синевира, ми пишаємось Вами Миколо Юрієвичу і виримо ВАМ, успіхів і вдачі вам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020-11-09 жители синивира
ЗЛОДЮГА СИНЕВИРСЬКА

свіжі новини:
(синевир)

свіжі коментарі:
(синевир)

всі коментарі

найбільше читають:
(синевир)